Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tanácsok és hasznos oldalak képes leírás - Németországi munka, német állás.tlap.hu
részletek »

Tanácsok és hasznos oldalak - Németországi munka, német állás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nemet-munka.tlap.hu » Tanácsok és hasznos oldalak
Keresés
Találatok száma - 25 db
Adóvisszatérítés német munka után

Adóvisszatérítés német munka után

Németországi jövedelemadó visszatérítés igénylés és német adóbevallás készítés magyaroknak. Tudja-e, hogy Önnek még akkor is joga lehet külföldi személyi jövedelemadó visszatérítésre, ha a külföldi munka csak kis ideig tartott. Még akkor is, ha a külföldi munkavállalás elbocsájtás, felmondás vagy egyéb okokból kifolyólag az adóév vége előtt megszűnt. A lényeg, hogy Önnek legyen külföldön befizetett adója. Érdekli hogyan működik a külföldi adótöbblet visszaigénylés? A Külföldi Adó Bt vállalja magyar munkavállalók német személyi jövedelemadó visszaigénylését: a német adóbevallás elkészítésétől, a teljes körű ügyintézésen át, a német jövedelemadó visszatérítés visszafizetéséig. Ön se hagyja veszni németországi személyi jövedelemadó, igényelje vissza most!

Bizonyítvány - okirat hivatalos fordítása

Bizonyítvány - okirat hivatalos fordítása

Hiteles fordítás, okiratfordítás - Ha külföldön kíván munkát vállalni, munkavállalásához szükséges okmányait, hivatalos iratait pontosan és gyorsan lefordítjuk. - Megbízhat minket cégkivonatok hiteles fordításával is. - Ha külföldön kíván céget, fióktelepet alapítani, cégkivonatát, társasági szerződését, alapító okiratát, erkölcsi bizonyítványát lefordítjuk. - Elkészítjük hivatalos, záradékolt fordításait. - Pályázni szeretne? Szüksége van a tender, a pályázati anyag lefordítására? Ránk mindig számíthat! Jobb áron és gyorsabban fordítunk, mint az OFFI. Kérje ingyenes ajánlatunkat most!

Cégalapítás Németországban

Cégalapítás Németországban

Németországi Vállalkozások részére biztosított komplett átfogó management szolgáltatásokkal állunk ügyfeleink és leendő ügyfeleink rendelkezésére! Vállalkozásunk megközelítőleg négy éve nyújt induló, és meglévő gazdasági társaságok részére szolgáltatásokat. Magyar Német vegyesvállalatként és egy Jogi iroda közreműködésével, naprakész jogszabályzással végezzük feladatainkat. Üzleti elképzeléseinket, a hosszútávú elégedett ügyfélkapcsolatokra építjük, biztosítván egy tervezhető, és megbízható partneri együttműködést.

Cikkek önéletrajz témában

Cikkek önéletrajz témában

Az álláskereséshez mindenképpen szükséges egy önéletrajz. A Workania pontosan ezért tette lehetővé, hogy oldalán bárki megkreálja a saját önéletrajzát. Hogy miért kedvező ez? Először is azért, mert az elkészített önéletrajzokat hozzáadják a cégek által nézett adatbázisba. Ezzel nem kicsit növelve az esélyeket. Továbbá ha úgy akarja, akkor önéletrajzát akár számítógépére is letöltheti. Az elkészítés összesen hat lépés! Amennyiben Önnek is önéletrajz kellene, akkor tegyen egy látogatást a weblapra.

Europass Önéletrajz

Europass Önéletrajz

Az Europass önéletrajzzal (CV) lehetősége van arra, hogy képességeit, végzettségeit láthatóvá tegye, és más Europass dokumentumot csatolhasson hozzá. Célja, hogy megkönnyítse a pályázók CV írását a sablon használatával. Az Europass önéletrajz felváltja az Európai önéletrajzot.

Gyorsfordítás 41 nyelven

Gyorsfordítás 41 nyelven

Jelenleg a magyar mellett az alábbi 41 nyelven nyújtunk professzionális fordítási szolgáltatásokat partnereinknek. Vállaljuk dokumentumok, cégokmányok, katalógusok, pályázatok, szerződések, üzleti levelek, hivatalos dokumentumok fordítását és hitelesítését.

Jogi fordítások kiváló szakemberektől

Jogi fordítások kiváló szakemberektől

Kiváló szakemberekkel együtt dolgozó, az adott témákban kiválóan képzett emberekkel végzik a fordítási munkálatokat a proMaxx Iroda Kft.-nél. A cég számos formában, több mint 25 nyelven vállalja a hivatalos és jogi fordításokat, hitelesítéseket. XIII. kerületben érhető el személyesen az iroda, valamint a weboldalukon keresztül lehetőség van online árajánlat kérésre is. Magas minőségben végzik a munkálatokat, baráti áron. Átlagosan 4 nap átfutással elvégzik a kért fordításokat, de biztosítanak sürgősségi eljárást is.

Jótanácsok a külföldi munkához

Jótanácsok a külföldi munkához

Magyarországon az utóbbi években a gazdasági válságnak és a folyamatosan visszás politikai helyzetnek köszönhetően a magyar munkaerőpiacon dolgozók nagy része szembesült munkájának elvesztésével vagy munkabérének, munkaidejének csökkenésével, ugyanakkor a forint vásárlóértéke folyamatosan csökken, az emberek egyre inkább eladósodnak és elszegényednek.

Legális munkavállalás Németországban

Legális munkavállalás Németországban

Mindazok, akik Németországban szeretnének a jövőben munkát vállalni, tisztában kell legyenek a németországi vállalkozási formákkal, hogy eldönthessék, milyen jellegű gazdasági, vagy egyéni társaságot érdemes létrehozniuk. Irodánk Berlinben biztosít ingyenes tanácsadást a magyar munkavállalóknak, segítünk a kisvállalkozói engedély kiváltásában, adószám beszerzésben, adótanácsadással, és könyvelési szolgáltatással is állunk a magyar munkavállalók rendelkezésére. Keressen minket telefonon, vagy Berlinben, a német fővárosban személyesen, ha munkát akar vállalni Németországban, és nem szeretne bajlódni a bürokratikus ügyintézéssel.

Hirdetés
Legális munkavállalás Németországban

Legális munkavállalás Németországban

A Kftkreátor munkatársai arra törekednek, hogy magas szintű kiszolgálásban részesítsék ügyfeleinket, hiszen célunk, hogy még több magyar munkavállalónak segítségére legyünk a legális munkavállalásban. A németországi adóhivatal szigora mindenütt közismert, ezért érdemes tisztában lennünk az alapvető követelményekkel, és megfelelnünk azoknak. Irodánk szükség esetén nem csak a cégalapításban, hanem az egyéni vállalkozói engedély kiváltásában is segítségére van megrendelőinek, és a vállalkozás könyvelését is elvállaljuk, valamint lakcímet, székhelyet is biztosítunk megrendelőinknek. Keresse munkatársainkat részletes információért Magyarországon.

Linguarium Fordítóiroda

Linguarium Fordítóiroda

A Linguarium fordítóiroda felkészült az Ön munkájának segítésére. Irodánk megállja a helyét a fordítás hármas követelmény rendszerének teljesítésében. A beérkező fordítási igények, fordítással kapcsolatos kérések kielégítése minden tekintetben irodánk fő célkitűzése. Fordítás kérdésben minden hozzánk beérkező megkeresésre legyen az bármilyen különleges is, tudjuk a választ. Kérjük , kérdésével lépjen kapcsolatba szolgáltató központunkkal. Irodánk a világ fő nyelvein és azok kombinációjában tud fordítás megoldást kínálni. Általános levelezéstől a szakszövegek fordításáig vállalunk fordításokat. Fordítás minőségére a jól felkészült kollégák és az iroda elkötelezettsége a válasz.

Magyarország Nagykövetsége Berlinben

Magyarország Nagykövetsége Berlinben

Oldalunkon információkat talál a magyar-német kapcsolatokról, a két ország politikai, gazdasági és kulturális együttműködéséről, valamint útbaigazítást pl. ahhoz, hogyan folytathat tanulmányokat Németországban, milyen munkavállalási lehetőségek kínálkoznak ott, melyek az aktuális információk konzuli ügyekben és a Németországba beutazni szándékozók számára. A nagykövetség tevékenysége igen sokrétű. Alapvető feladatunk a kétoldalú kapcsolatok fejlesztése, mely kapcsolatok több mint ezer évre nyúlnak vissza, melyek igen szorosak és barátiak. Magyarország nagy örömmel üdvözölte a német egységet, sőt maga is jelentősen hozzájárult annak létrejöttéhez. Együttműködésünk dinamikusan fejlődik, élénk politikai, gazdasági és kulturális cserével jár együtt.

Mielőtt külföldi munkát vállalnánk

Mielőtt külföldi munkát vállalnánk

A hazainál magasabb fizetés, biztos egzisztencia, nyelvtanulás, kaland. Ezek a legfőbb tényezői a külföldi munkavállalásnak. Évente több tízezer magyar próbál szerencsét külföldön, az utóbbi években nagyrészt az Egyesült Királyságban. Mire érdemes figyelni, mielőtt belevágunk?

Munka Németországban: érdemes alaposan felkészülni

Munka Németországban: érdemes alaposan felkészülni

Több felmérés szerint Németország elveszítheti innovációs erejét a szakemberhiány miatt az elkövetkező években. Ugyanakkor évi 120-150 ezer kelet-európai munkavállalót is feltételeznek egyes becslések, mivel a 2004-ben csatlakozott országok állampolgárai szabadon vállalhatnak munkát 2011. május 1-jétől Németországban.

Munkavállalás Németországban

Munkavállalás Németországban

Blogunkon igyekszünk részletes képet adni az olvasóknak a németországi vállalkozási formákról, a munkakeresés nehézségeiról, s tanácsokkal látjuk el az érdeklődőket azt illetően is, hogy milyen formában tudnak legálisan munkát vállalni Németország területén. Köztudott, hogy hatalmas büntetések, és kitoloncolás jár a fekete munkáért, éppen ezért a munkavállalónak vagy alkalmazotti viszonyba kell kerülnie a munkaadónál, vagy maga hoz létre egy erre alkalmas vállalkozási formát. Blogunkon ezzel kapcsolatos tanácsokat is találnak az érdeklődők. Rendszeresen frissülő oldalunkon hasznos tudnivalókat közlünk a német cégalapításról, vállalkozásról, adózásról.

Munkavállalás Németországban

Munkavállalás Németországban

Ha törvényesen szeretne munkát vállalni Németországban, akkor vagy alkalmazottként kell elhelyezkednie, vagy egy vállalkozást kell létrehoznia. Linkedin-oldalunkon rendszeresen frissített információkat olvashatnak a Németországban munkát vállalók, így próbáljuk meg segíteni azokat. Kövessen minket a Linkedin-en, ahol rendszeresen állásajánlatokat is közzéteszünk, sőt az interjúk lebonyolításában is segítünk, tanácsot adunk az érdeklődőknek. Segítünk a vállalkozások létrehozásában, gazdasági, adótanácsadással állunk a magyar munkavállalók rendelkezésére. Keressen, kövessen minket a Linkedin-en.

Munkavállalás, cégalapítás Németországban

Munkavállalás, cégalapítás Németországban

Irodánk, a Molnar Intervisual segítségére lesz a magyar kisvállalkozóknak a németországi kisvállalkozói engedély kiváltásában, bejelentjük a kisvállalkozókat a munka és iparkamaránál, valamint a vállalkozások könyvelését is vállaljuk. Munkatársaink magyar nyelven adnak tanácsot az érdeklődőknek, a könyveléssel is magyar nyelven kommunikálhatnak ügyfeleink. Keressen minket személyesen magyarországi vagy németországi irodánkban. Ugyanitt KFT, RT alapítás is. A legnépszerűbb német vállalkozási forma a GmbH, ennek megalapítását is gyorsan elvégezzük.

Tuti menü