Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Magyar álláskereső oldalak képes leírás - Németországi munka, német állás.tlap.hu
részletek »

Magyar álláskereső oldalak - Németországi munka, német állás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nemet-munka.tlap.hu » Magyar álláskereső oldalak
Keresés
Találatok száma - 13 db
Aarenson Consulting

Aarenson Consulting

Hazánkban jelenleg kevés az igazán szakképzett és szakmai gyakorlattal rendelkező munkaerő. Az Aarenson Consulting megalapításának célja, hogy kezelje a magyarországi munkaerőpiacon fellépő szakképzett munkaerő hiányát a gazdaság kiemelt jelentőségű szereplői számára. Célunk, hogy fejvadász és munkaerő közvetítő tevékenységünk által az általunk kiválasztott iparágakat a legképzettebb szakemberekkel lássuk el, akik munkájukkal, elhivatottságukkal és személyiségükkel hatékony résztvevőjévé válnak Megbízóink csapatának. Cégünk munkatársai rendelkeznek mindazokkal a kompetenciákkal, melyek az adott iparágakban elengedhetetlenül szükségesek a keresés, kiválasztás során, hogy Ön mind szakmailag, mind emberileg a legalkalmasabb munkatársat üdvözölhesse vállalatánál.

CareerJet

CareerJet

Careerjet egy keresőmotor, melyet arra fejlesztettek ki, hogy a felhasználó az interneten meghirdetett állásajánlatokra könnyen és gyorsan rátaláljon. A világhálón fellelhető, a vállalatok, állásközvetítő cégek és munkaközvetítő ügynökségek weboldalán megjelentetett számos álláshirdetést egy helyre gyűjti. A könnyen kezelhető webes felület megtakarítja az álláskeresőknek a fáradságot: lévén nincs szükség arra, hogy az összes hirdető weboldalát külön-külön felkeressék. Az állásajánlatokat azonban nem Careerjet hirdeti meg, Careerjet Önt a hirdetést eredetileg megjelentető weboldalra irányítja át. Így Careerjet alapvetően a hirdetők weboldalának látogatottságát növeli. A Careerjet álláskereső portál több mint 90 országban működik 28 különböző nyelvre lefordított független webfelületen.

EU Jobinfo

EU Jobinfo

Hosszú és rövid távú külföldi munkalehetőségek egész évben. Szinte minden munkakörben, -segédmunkák is. Európai Uniós országok pályázható állásajánlatai a szolgáltatásaink által elérhető rendszerekben. A legtöbb külföldi munkalehetőség Ausztriából , Írországból, Nagy-Britanniából , és Németországból.

Eures

Eures

Az európai állás- és tanulmányi lehetőségekkel kapcsolatos információk felkutatását megkönnyítő portálon! Az Eures-hálózat szolgáltatásai: állásajánlatok 29 európai országban, az érdeklődő jelentkezők önéletrajzai, tájékoztatás a külföldi élet- és munkakörülményekről és számos egyéb szolgáltatás.

Job-Sys Kft.

Job-Sys Kft.

Tisztelt Schmidt Valéria! Örömünkre szolgálna, ha pozitív elbírálás után felvenne az Ön szerint releváns dobozva. Célunk, hogy minél többen megismerhessenek bennünket. az Ön jóvoltából. Várom visszajelzését az info@kulfoldonmunka.hu email címre. A JOB-SYS Kft munkaerő közvetítéssel foglalkozik. Fő profilunk, hogy Németországban, Bajorországban azon belül Regensburg környékére toborozunk magyar munkavállalókat, egészségügyi területre. Elsősorban szakorvosokat, általános ápolókat, szociális gondozókat, betegápolókat keresünk. Több területre is szeretnénk terjeszkedni, ez ügyben folynak még a tárgyalások. Kérem, tekintse meg weboldalunkat . Tisztelettel: Job-Sys Kft.

Kedvező feltételekkel végezhető külföldi munka

Kedvező feltételekkel végezhető külföldi munka

Németországi álláslehetőségek nagy választékban, a diwa Personalservice GmbH ajánlásával. Több mint 30 éve jelen vannak Németországban, több mint 2000 dolgozót foglalkoztatnak. Segítségükkel közvetítési díj nélkül lehet munkát vállalni, ráadásul komfortos szállással. A fizetés kiemelkedően magas, az itthoni többszöröse. Folyamatos szakmai fejlődést garantálnak munkavállalóiknak. A német nyelv megtanulására/továbbfejlesztésére is lehetőség van. Aktuális állásaik folyamatosan változnak, mindenki megtalálja a számára megfelelő munkát.

Munka Németországban

Munka Németországban

Ha találsz egy hirdetést, akkor ELŐBB!!! küldj el egy önéletrajzot, és egy motivációs levelet, és csak ha válaszolnak, és nem tiszta valami, akkor jöjjenek a kérdések. Rögtön nem kell senkiről rosszat feltételezni...Ja..és az önéletrajz NE egy email-be írt fogalmazás legyen.

Németországi állás

Németországi állás

A NemetorszagAllas portált abból a célból hoztuk létre, hogy a németországi munkahely kínálók és munkahely keresők, könnyen és hatékonyan rátaláljanak egymásra. A NemetorszagAllas lapon magánszemélyek és vállalkozások egyaránt meghirdethetik álláslehetőségeiket.

Németországi állások

Németországi állások

A Monster rendelkezik minden olyan eszközzel, amellyel könnyebben megszólíthatja és cégéhez vonzhatja a legalkalmasabb szakembereket. Pontos, gyors és hatékony eszközeink segítségével az Ön munkája egyszerűbbé válik. Ismerje meg a Monster világát!

Hirdetés
Németországi állások ápolóknak és szakmunkásoknak

Németországi állások ápolóknak és szakmunkásoknak

Oldalunkon általunk személyesen ellenőrzött munkaadók állásajánlatai találhatóak. Az állások mind komoly német cégeknél, bejelentett alkalmazotti jogviszonyt takarnak. Keresünk ápolókat, idősgondozókat, hegesztőket, CNC esztergályosokat, festőket, lakatosokat, villanyszerelőket, asztalosokat, hőszigetelőket stb. Irodánk Pécsett található, személyes és telefonos interjúkon vizsgáljuk a jelentkezők nyelvtudását, szakmai tapasztalatát. Kizárólag korrekt ajánlatok találhatók a honlapon, hosszútávú álláslehetőségek Stuttgartban és München környékén. Közvetítési díj természetesen nincsen!

Németországi munka

Németországi munka

Napjainkban nagyon sokan próbálnak szerencsét hazánkon kívül. Bárkivel leülünk meginni egy kávét, sokszor szóba kerül, hogy elmenne az országunkból egy jobb állás reményében külföldre. Én azt gondolom, hogy ez nem is baj. Ha valakinek van esélye menjen! Németországban jobb fizetést kapsz, és ha más nem kipróbálhatod magad külföldön. Páran az okból nem próbálnak szerencsét kint, mert nincs külföldön ismerős és nem találnak munkát. Ennek az az oka, hogy nem hallottak még a Max-Service szolgáltatásáról. A Max-Service egy olyan állásközvetítő vállalkozás, mely Németországban segít az embereknek elhelyezkedni. Állás lehetőségeik között láthatunk karosszéria lakatos, szakács, hegesztő munkákat. Szóval a férfiak és a nők egyaránt megtalálhatják számításaikat! Hogyha nem beszélsz németül a Max-Service a kiutazás kezdete előtt tart német nyelvtanfolyamot, ahol minden szükséges szófordulatra megtanítanak ahhoz, hogy boldogulhass Németországban.

Tanulj szakmát ösztöndíjjal majd keress pénzt Németországban

Tanulj szakmát ösztöndíjjal majd keress pénzt Németországban

Külföldi tanulás. EU-s ösztöndíjas szakképzés, ingyenes szakképzés németországban. Németországban a legalacsonyabb a munkanélküliség a fiatal generáció körében. Ennek oka egy világszerte elismert és egyedülálló képzési rendszeren alapul. Ezt Németországban duális vállalati szakképzésnek nevezik, amelyre minden üzletág és szakterület lehetőséget biztosít. A német fiatalok megközelítőleg 70 %-a végez egy ehhez hasonló képzést, és csupán 20%-uk hallgatója valamely felsőoktatási intézménynek. Ez az oka annak, hogy Németországban a fiatalok körében csupán 8 %-ra tehető a munkanélküliségi mutató.Ezért is érdemes a külföldi tanulást Németországban elkezdeni.

Workania

Workania

Németországban böngészik állások után? A weblap egybegyűjtötte Németország álláshirdetéseit és rendszerezte, hogy minél egyszerűbben meglelje az Ön számára legtesthezállóbb állást. Ráadásul minden csak pár kattintás. A Workania oldal segít az önéletrajz megcsinálásában is! Ha németországi munkaerő után kutat, a Workania abban is segítséget nyújt! A németországi álláshirdetéseket minden egyes nap több ezer álláskereső lapozgatja. Szóval ha érdekelné a dolog, látogasson el az oldalra és böngésszen kedvére.

Tuti menü