Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Németországi munka, német állás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Németországi munka, német állás képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: nemet-munka.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 86 db
A magyar menedzserekben is bíznak a német cégek

A magyar menedzserekben is bíznak a német cégek

A fejlett piacokra jellemző eszközökkel menedzselik kelet-európai leányvállalataikat a német vállalatok: az anyacégek elsősorban a költségvetés, a jelentéskészítés és a működési tervek segítségével irányítják leányaikat, s egyre kisebb jelentőséget tulajdonítanak annak, hogy a központból küldjenek vállalatvezetőket a régióba - derül ki a stuttgarti központú Ifua Horváth Partners stratégiai tanácsadó cég felméréséből, amelynek eredményeit csütörtökön juttatta el az Mti-nek.

Aarenson Consulting

Aarenson Consulting

Hazánkban jelenleg kevés az igazán szakképzett és szakmai gyakorlattal rendelkező munkaerő. Az Aarenson Consulting megalapításának célja, hogy kezelje a magyarországi munkaerőpiacon fellépő szakképzett munkaerő hiányát a gazdaság kiemelt jelentőségű szereplői számára. Célunk, hogy fejvadász és munkaerő közvetítő tevékenységünk által az általunk kiválasztott iparágakat a legképzettebb szakemberekkel lássuk el, akik munkájukkal, elhivatottságukkal és személyiségükkel hatékony résztvevőjévé válnak Megbízóink csapatának. Cégünk munkatársai rendelkeznek mindazokkal a kompetenciákkal, melyek az adott iparágakban elengedhetetlenül szükségesek a keresés, kiválasztás során, hogy Ön mind szakmailag, mind emberileg a legalkalmasabb munkatársat üdvözölhesse vállalatánál.

Adóvisszatérítés német munka után

Adóvisszatérítés német munka után

Németországi jövedelemadó visszatérítés igénylés és német adóbevallás készítés magyaroknak. Tudja-e, hogy Önnek még akkor is joga lehet külföldi személyi jövedelemadó visszatérítésre, ha a külföldi munka csak kis ideig tartott. Még akkor is, ha a külföldi munkavállalás elbocsájtás, felmondás vagy egyéb okokból kifolyólag az adóév vége előtt megszűnt. A lényeg, hogy Önnek legyen külföldön befizetett adója. Érdekli hogyan működik a külföldi adótöbblet visszaigénylés? A Külföldi Adó Bt vállalja magyar munkavállalók német személyi jövedelemadó visszaigénylését: a német adóbevallás elkészítésétől, a teljes körű ügyintézésen át, a német jövedelemadó visszatérítés visszafizetéséig. Ön se hagyja veszni németországi személyi jövedelemadó, igényelje vissza most!

Álláskeresés a közösségei oldalakon

Álláskeresés a közösségei oldalakon

A magyar munkavállalók 75 százaléka regisztrált már valamilyen közösségi oldalra, 15 százalékuk pedig már a munkakereséshez is elsődlegesen ezeket a portálokat használja. Többek közt ezek derültek ki a Randstad Workmonitor csaknem 30 országra kiterjedő kutatásából, melyben a közösségimédia-használat és az álláskeresés összefüggéseit vizsgálták.

Arbeiten

Arbeiten

Sind Sie auf der Suche nach einer freien Stelle? Haben Sie bereits diverse Stellenmärkte durchforstet und keine passenden Jobangebote in Ihrer Region gefunden? Wurde Ihnen die Jobsuche durch Unmengen an unpassenden Stellenanzeigen erschwert und Sie wollen dies nicht mehr akzeptieren? Dann sind Sie auf der Jobanova-Jobbörse genau richtig! Unsere innovative Internet-Plattform verwendet modernste Technologien um den Nutzern die Suche nach Arbeitsangeboten zu erleichtern. Unsere Suchmaschine bietet Ihnen eine Möglichkeit schnell und bequem nach aktuellen und vor allem passenden Arbeitsplatzangeboten, Ausbildungsstellen zu suchen. Auf dem Jobanova - Stellenmarkt können Sie auch nach offenen Werkstudentenstellen, Praktikumsstellen (Grundpraktikum, Semesterpraktikum und Vorpraktikum) suchen.

Au-pair Németországban

Au-pair Németországban

Juhász Gabi vagyok. Németországban dolgoztam másfél évig, mint au pair. A kijutásom nagyon hosszadalmas és költséges volt. Most azonban már teljes bizonyossággal állíthatom, szerencsére nem adtam fel. Megismertem és megszerettem egy kultúrát, egy nyelvet, önállóbb, felelősebben gondolkodó lettem, úgy érzem kinyílt előttem a világ, amit ma már más szemmel is látok. Szóval azt mondom tényleg megérte. Természetesen nehézségekből sem volt hiány, és sokszor valóban nem volt könnyű. Eleinte teljesen egyedül egy idegen városban, alkalmazkodni és beilleszkedni egy idegen családba, és megfelelni az elvárásoknak. Amikor azonban túljutsz az első hónapokon, csak nyertesként sétálhatsz ki mindebből (vagy maradhatsz is éppen ;). Ami a legjobb az egészben, hogy szivacsként szívod magadba az új információkat. Már az első hónap után érezni fogod a nyelvi fejlődését, és ez a kint tartózkodásod alatt végéig elkísér. Minden nap lesz valami új, ami szépen hozzárakódik az eddigi tudásodhoz. Soha ilyen sokat nem tanultam, mint ebben az egy évben, és itt most nem csak a nyelvre gondolok, hanem rengeteget tanultam az életről, és magamról is. Hogyan is?

Azonnal kezdhető munka Németországban közvetlen a feladótól

Azonnal kezdhető munka Németországban közvetlen a feladótól

Holnaptól induló állások Németországban. Weblapunkon találjon állást és vegye fel a kapcsolatot közvetlen a hirdetés feladójával. Nincs közvetítő, Ön az álláshirdetés feladójának írhat közvetlenül, és jelentkezhet a munkára. Töltse fel az Önéletrajzát, amit a munkaadók bármikor megnézhetnek, ha erre Ön ad engedélyt. Lépjen be a saját fiókjába ahol megnézheti az elmentett hirdetéseket, beállíthatja a hirdetésfigyelőt, elmentheti a hirdetéseket.Honlapunkon általában Németül feladott hirdetéseket talál, ézert szükséges az alap német nyelvtudás

Bizonyítvány - okirat hivatalos fordítása

Bizonyítvány - okirat hivatalos fordítása

Hiteles fordítás, okiratfordítás - Ha külföldön kíván munkát vállalni, munkavállalásához szükséges okmányait, hivatalos iratait pontosan és gyorsan lefordítjuk. - Megbízhat minket cégkivonatok hiteles fordításával is. - Ha külföldön kíván céget, fióktelepet alapítani, cégkivonatát, társasági szerződését, alapító okiratát, erkölcsi bizonyítványát lefordítjuk. - Elkészítjük hivatalos, záradékolt fordításait. - Pályázni szeretne? Szüksége van a tender, a pályázati anyag lefordítására? Ránk mindig számíthat! Jobb áron és gyorsabban fordítunk, mint az OFFI. Kérje ingyenes ajánlatunkat most!

CareerJet

CareerJet

Careerjet egy keresőmotor, melyet arra fejlesztettek ki, hogy a felhasználó az interneten meghirdetett állásajánlatokra könnyen és gyorsan rátaláljon. A világhálón fellelhető, a vállalatok, állásközvetítő cégek és munkaközvetítő ügynökségek weboldalán megjelentetett számos álláshirdetést egy helyre gyűjti. A könnyen kezelhető webes felület megtakarítja az álláskeresőknek a fáradságot: lévén nincs szükség arra, hogy az összes hirdető weboldalát külön-külön felkeressék. Az állásajánlatokat azonban nem Careerjet hirdeti meg, Careerjet Önt a hirdetést eredetileg megjelentető weboldalra irányítja át. Így Careerjet alapvetően a hirdetők weboldalának látogatottságát növeli. A Careerjet álláskereső portál több mint 90 országban működik 28 különböző nyelvre lefordított független webfelületen.

Hirdetés
Cégalapítás Németországban

Cégalapítás Németországban

Németországi Vállalkozások részére biztosított komplett átfogó management szolgáltatásokkal állunk ügyfeleink és leendő ügyfeleink rendelkezésére! Vállalkozásunk megközelítőleg négy éve nyújt induló, és meglévő gazdasági társaságok részére szolgáltatásokat. Magyar Német vegyesvállalatként és egy Jogi iroda közreműködésével, naprakész jogszabályzással végezzük feladatainkat. Üzleti elképzeléseinket, a hosszútávú elégedett ügyfélkapcsolatokra építjük, biztosítván egy tervezhető, és megbízható partneri együttműködést.

Cikk - Munkavállalás legálisan Németországban

Cikk - Munkavállalás legálisan Németországban

Ha munkát szeretnénk vállalni Németországban, akkor elengedhetetlen egy vállalkozói engedély kiváltása, ha szerződéses alapon szeretnénk dolgozni. Ahhoz, hogy kiváltsuk a magánvállalkozói engedélyt, be kell jelentkeznünk a kereskedelmi és iparkamaránál, valamint az adóhivataltól egy adószámot is kell igényelnünk. Ha elkészül a GEwerbe, akkor törvényesen vállalhatunk munkát Németországban, hiszen hivatalosan is regisztrálva lesz a Gewerbe tulajdonosa a helyi hatóságoknál. Gewerbe-vel, GmbH-val kapcsolatos információkat osztunk meg európai cégalapítós blogunk eme cikkében, amellyel hasznos tanácsokat igyekszünk nyújtani a kis és középvállalkozásoknak.

Cikkek önéletrajz témában

Cikkek önéletrajz témában

Az álláskereséshez mindenképpen szükséges egy önéletrajz. A Workania pontosan ezért tette lehetővé, hogy oldalán bárki megkreálja a saját önéletrajzát. Hogy miért kedvező ez? Először is azért, mert az elkészített önéletrajzokat hozzáadják a cégek által nézett adatbázisba. Ezzel nem kicsit növelve az esélyeket. Továbbá ha úgy akarja, akkor önéletrajzát akár számítógépére is letöltheti. Az elkészítés összesen hat lépés! Amennyiben Önnek is önéletrajz kellene, akkor tegyen egy látogatást a weblapra.

Egészségügyi állások

Egészségügyi állások

A MediJobs portál egyedülálló lehetőséget biztosít az egészségügy terén munkaadóknak és munkavállalóknak egyaránt. Célunk hogy minél egyszerűbben, hatékonyabban és gyorsan találjon egymásra a két fél.

Egészségügyi állások Németországban

Egészségügyi állások Németországban

Nagyon elégedett vagyok az EGV cég képviselői együttműködésével, a tanácsadók kompetensek, gyorsak és nagyon kedvesek. A kórház nagyon jól felszerelt a műtős eszközöket illetően, az alkalmazottak és a kollégák nagyon kedvesek. Meglepő volt hogy már az első héten beléphettem a műtőbe, méghozzá az első felállásban.

Egészségügyi munkák

Egészségügyi munkák

Cégünk egy nemzetközi munkaközvetítő szolgáltatás az egészségügy területén. Ügyfeleink, németországi klinikák, kórházak, ambuláns betegápoló szolgáltatások, idősotthonok számára keresünk. Az advanda adatbázisában regisztráló, németül beszélő egészségügyi dolgozókat folyamatosan on-line alkalmazáson és személyes találkozókon keresztül ajánljuk/közvetítjük.

Egymillió betöltetlen állás Németországban

Egymillió betöltetlen állás Németországban

A gazdaság fellendülésének köszönhetően egyre több a betöltetlen állás Németországban. A német munkaügyi hivatal kutatóintézete, az IAB szerdán ismertetett adatai szerint 2010 végén nagyjából egymillió állás volt betöltetlen, 25 százalékkal több, mint egy évvel korábban. A negyedik negyedévben 22 százalékos volt a növekedés a harmadikhoz képest.

Építőipar Németországban

Építőipar Németországban

Diese Bau-Plattform ist seit 1995 im Internet und damit der weltweit erste Web-Server rund um das Thema 'Bauen und Wohnen'. Den Informationssuchenden wollen wir aktuelle und qualitativ hochwertige Informationen kostenlos zur Verfügung stellen. Kostenlose Inserate - alle Inserate sind gratis.

Tuti menü