Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Foglalkozás szerint képes leírás - Németországi munka, német állás.tlap.hu
részletek »

Foglalkozás szerint - Németországi munka, német állás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nemet-munka.tlap.hu » Foglalkozás szerint
Keresés
Találatok száma - 14 db
Au-pair Németországban

Au-pair Németországban

Juhász Gabi vagyok. Németországban dolgoztam másfél évig, mint au pair. A kijutásom nagyon hosszadalmas és költséges volt. Most azonban már teljes bizonyossággal állíthatom, szerencsére nem adtam fel. Megismertem és megszerettem egy kultúrát, egy nyelvet, önállóbb, felelősebben gondolkodó lettem, úgy érzem kinyílt előttem a világ, amit ma már más szemmel is látok. Szóval azt mondom tényleg megérte. Természetesen nehézségekből sem volt hiány, és sokszor valóban nem volt könnyű. Eleinte teljesen egyedül egy idegen városban, alkalmazkodni és beilleszkedni egy idegen családba, és megfelelni az elvárásoknak. Amikor azonban túljutsz az első hónapokon, csak nyertesként sétálhatsz ki mindebből (vagy maradhatsz is éppen ;). Ami a legjobb az egészben, hogy szivacsként szívod magadba az új információkat. Már az első hónap után érezni fogod a nyelvi fejlődését, és ez a kint tartózkodásod alatt végéig elkísér. Minden nap lesz valami új, ami szépen hozzárakódik az eddigi tudásodhoz. Soha ilyen sokat nem tanultam, mint ebben az egy évben, és itt most nem csak a nyelvre gondolok, hanem rengeteget tanultam az életről, és magamról is. Hogyan is?

Egészségügyi állások

Egészségügyi állások

A MediJobs portál egyedülálló lehetőséget biztosít az egészségügy terén munkaadóknak és munkavállalóknak egyaránt. Célunk hogy minél egyszerűbben, hatékonyabban és gyorsan találjon egymásra a két fél.

Egészségügyi állások Németországban

Egészségügyi állások Németországban

Nagyon elégedett vagyok az EGV cég képviselői együttműködésével, a tanácsadók kompetensek, gyorsak és nagyon kedvesek. A kórház nagyon jól felszerelt a műtős eszközöket illetően, az alkalmazottak és a kollégák nagyon kedvesek. Meglepő volt hogy már az első héten beléphettem a műtőbe, méghozzá az első felállásban.

Egészségügyi munkák

Egészségügyi munkák

Cégünk egy nemzetközi munkaközvetítő szolgáltatás az egészségügy területén. Ügyfeleink, németországi klinikák, kórházak, ambuláns betegápoló szolgáltatások, idősotthonok számára keresünk. Az advanda adatbázisában regisztráló, németül beszélő egészségügyi dolgozókat folyamatosan on-line alkalmazáson és személyes találkozókon keresztül ajánljuk/közvetítjük.

Építőipar Németországban

Építőipar Németországban

Diese Bau-Plattform ist seit 1995 im Internet und damit der weltweit erste Web-Server rund um das Thema 'Bauen und Wohnen'. Den Informationssuchenden wollen wir aktuelle und qualitativ hochwertige Informationen kostenlos zur Verfügung stellen. Kostenlose Inserate - alle Inserate sind gratis.

Eumedjob orvosi állások

Eumedjob orvosi állások

Az Eumedjob munkaerőközvetítő cég orvosok és gyógyszerészek, valamint más egészségügyi szakemberek közvetítésére specializálódott. Orvosoknak és gyógyszerészeknek egyaránt 1 hónap alatt találunk állást Németországban, ha a jelentkezők beszélik a német nyelvet. Keressen minket, ha Németországban szeretne dolgozni. Munkatársaink igyekeznek a jelentkező számára legmegfelelőbb munkát megtalálni. Elvárások: német nyelvtudás, szakirányú végzettség, és hajlandóság a kiköltözésre. Keressen minket Budapesten vagy Berlinben

Németországi orvosállások

Németországi orvosállások

Ha ön jól beszél Németül szeretne orvosként Németországban dolgozni, itt a kiváló lehetőség. Német kórházak számára keresünk rezidens orvosoktól főorvosi szintig a medicina összes szakterületén orvosokat, hosszú távú állások betöltésére. Anyagi és szakmai megbecsültség, kiszámítható, tervezhető jöv∓tilde;kép, kiváló karrierlehetőség és nyugat-európai életkörülmények. Jelentkezzen most.

Nyelvtudás nélküli ápolók tapasztalatai a személyes interjún

Nyelvtudás nélküli ápolók tapasztalatai a személyes interjún

-A németországi klinikára való megérkezéskor már a tolmács is jelen van. A jelentkezőknek megmutatnak mindent , hol a szállás, hol lesz az interjú stb. A szállásért természetesen nem kellett fizetni, ami helyben, a klinikán volt, reggelit és vacsorát is ingyenesen biztosított a leendő munkaadó. A későbbiekben az ápolók szállása ugyanitt, a klinikán lesz.

Orvos Karrier

Orvos Karrier

Az OrvosKarrier és német anyacége, a JörgHerrmann, Die Personalberater idén is képviselteti magát Magyarország legnagyobb egészségügyi állásbörzéjén. További információkat az alábbi elérhetőségen, illetve az expo honlapján talál. Amennyiben még az Expo előtt felveszi a kapcsolatot munkatársainkkal, úgy a helyszínen már aktuális, személyes lehetőségeiről is tájékoztathatjuk.

Hirdetés
Orvosi állások

Orvosi állások

Sie sind Ärztin oder Arzt und möchten sich beruflich verändern? Dann tragen Sie bitte Ihre Kurzprofil in das Formular ein. Wir melden uns bei Ihnen und informieren Sie über Ihre beruflichen Möglichkeiten.

Szállodai állások

Szállodai állások

Sie finden bei Hoteljob International aktuelle Stellenangebote führender Hotels und interessante Gastronomie Jobs mit ausführlichen Informationen. Sie können sich direkt an die Hotels und Restaurants wenden. Gerne beraten wir Sie auch bei der Wahl Ihres nächsten Arbeitgebers und leiten Ihre Bewerbungsunterlagen - natürlich nach Rücksprache mit Ihnen - an Hotels und Restaurants weiter.

Szállodai munkák

Szállodai munkák

Die hogast als Einkaufsgenossenschaft für die Hotellerie und Gastronomie, die Österreichische Hoteliervereinigung als Tourismus-Lobbying-Organisation und die Urlaubsspezialisten der Österreich Werbung betreiben dieses Jobportal gemeinsam sehr erfolgreich seit vielen Jahren.

Távmunka német nyelvismerettel

Távmunka német nyelvismerettel

Wenn Sie bei vielen Umfrage-Instituten angemeldet sind und etwas Zeit investieren, können Sie auf diesem Weg einen lukrativen Nebenverdienst von 400 Euro bis 500 Euro im Monat bequem von Ihrem PC aus erwirtschaften. Sie können bis zu 15 Euro pro Online-Umfrage verdienen, aber in der Regel liegt der Verdienst pro Online-Umfrage bei 4-5 Euro. Selten gibt es auch spezielle Befragungen, wo man mehr als 15 Euro verdienen kann.

Tehergépkocsivezető

Tehergépkocsivezető

Németországi logisztikai központ nagyértékű bútorainak szállítása céljából keresünk németül jól beszélő teherautó sofőröket, azonnali munkakezdéssel. Bérezés: napi 90 EUR, munkarend: heti 5 nap. Jelentkezésénél kérjük adja meg, hogy a kiutazáshoz rendelkezik-e saját autóval.

Tuti menü